注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

学习三人行

书山有路勤为径 学海无涯苦作舟

 
 
 

日志

 
 
关于我

我饱读诗书,喜欢看中外名著。红楼梦是我的最爱,百看不 厌。 我还能写一手漂亮的龙飞凤舞的字,喜欢跳民族舞蹈和KT健身操,喜欢旅游观光。对于民乐,那也是我的最爱,《梁祝》《二泉映月》《金蛇狂舞》、《《十面埋伏》《百鸟朝凤》都是我百听不腻的保留曲目。休闲时,我会用扬琴自娱自乐。我还喜欢蔡琴的深沉大气以及费玉清的儒雅。这些带给我的都是无以伦比的精神享受,也陶冶了我出类拔萃、与众不同的高雅气质。

网易考拉推荐

【转载】英语动词用法练习题  

2015-06-12 14:21:36|  分类: 【初中英语资源大 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

初中英语分类练习

 

——动词部分           

 

动词专练(一)

1. Mr Smith’s plane _______ . Let’s wait for him here .

  A. hasn’t arrived  B. didn’t arrive  C. doesn’t arrive  D. couldn’t arrive

 2. Almost all the water _______ gone . Please save water !

  A. are       B. is        C. have     D. were

 3. — Look ! There is a tall tree over there . Can you _______ , Dave ?

   — Yes , let me have a try .

  A. fall off it      B. send up       C. come down it      D. climb up it

 4. Mr Li is out . But he _______ here ten minutes ago.

  A. was      B. is        C. will be        D. would be

 5. — Look ! The bus is coming .

  — But it’s full of people . We can’t _______ it .

  A. get off           B. get down      C. get on with        D. get on

 6. It’s six o’clock now . It’s time _______ .

  A. get up    B. got up    C. to get up      D. getting up

 7. Jane _______ a new dress every month when she was in Shanghai .

  A. buys     B. is buying      C. bought           D. will buy

 8. Everyone except Tom and John _______ there when the meeting began .

  A. is        B. was         C. are          D. were

 9. The flowers start to _______ in spring .

  A. come in       B. come out      C. come form        D. come to

 10. Excuse me . May I _______ you to pass me the sugar ?

  A. keep     B. make     C. let       D. trouble

 11. — Who jumps the farthest in your school ?

   — Henry _______ .

  A. does         B. jumps        C. has      D. is

 12. You were on the farm yesterday , _______ you ?

  A. didn’t        B. don’t         C. aren’t        D. weren’t

 13. The girl enjoys _______ to the radio very much .

  A. listen         B. to listen       C. listening          D. listened

 14. Mr King _______ in Beijing since 1980 . He teaches English in a middle school .

  A. lives      B. is living       C. lived         D. has lived

 15. How long may I _______ the library book , please ?

  A. lend      B. keep      C. borrow       D. return

 16. — Where is Tom ?

   — He hasn’t come to school today . I think he _______ be ill .

  A. has to        B. should        C. may         D. need

 17. Let’s _______ a talk about learning Chinese .

  A. had      B. having        C. to have       D. have

 18. There _______ some milk in the glass .

  A. is        B. are       C. have         D. has

 19. Li Ping studied hard , _______ he ?

  A. was      B. did       C. wasn’t           D. didn’t

 20. The bag is light . Wang Ping can _______ it by herself .

  A. find      B. watch        C. carry        D. learn

 21. I want to be a doctor when I _______ .

  A. grow up      B. talk about     C. agree with        D. get up

 22. It’s very hot here . You’d better _______ your coat .

  A. put on    B. get on    C. take off       D. put in

 23. Both Kate and I _______ ready for the picnic now .

  A. is not        B. is getting      C. are getting        D. am getting

 24. He _______ the bus and found a seat next to the window .

  A. gets on       B. got on        C. gets off       D. got off

 25. Please write to me as soon as you _______ Shanghai .

  A. arrive        B. reach        C. got to        D. come

 26. I _______ a letter from him since he left .

  A. didn’t receive      B. haven’t got        C. didn’t have        D. haven’t heard

 27. Remember to _______ the lights after school .

  A. turn off       B. turn down     C. turn up       D. turn on

 28. — _______ I visit Lucy on Sunday , Mum ?

   — Yes , you _______ .

  A. Must ; can        B. May ; may        C. Need ; need           D. May ; need

 29. A talk on Chinese history _______ in the school hall next week .

  A. is given       B. has been given     C. will be given       D. will give

 30. Do you think _______ an English film tomorrow night ?

  A. is there              B. there is going to have

  C. there is going to be      D. will there be

 31. He wasn’t feeling well . He had to _______ .

  A. stops working         B. stop working

  C. stops to work         D. stop to work

 32. The twins _______ from Canada .

  A. are       B. is        C. am       D. be

 33. — Excuse me . Where is the zoo ?

   — Sorry , I don’t know . Ask that policeman . He _______ know .

  A. shall         B. may         C. need         D. would

 34. Mother told me _______ some clothes last night .

  A. wash        B. to wash       C. washed       D. washing

 35. Miss Gao isn’t here . She _______ to the station to meet Mr. Brown .

  A. went     B. has gone      C. has been      D. would go

 36. I will tell you how to get to the place ; you’d better _______ it _______ .

  A. try ; on       B. get ; off       C. take ; down       D. pick ; up

 37. You can _______ what is happening on the other side of the world by telephone .

  A. see      B. make     C, hear      D. learn

 38. Germany and Great Britain are _______ countries , but China and India are _______ ones .

  A. developing ; developed          B. developed ; to develop

  C. developed ; developing          D. to develop ; developing

 39. This key _______ for locking the door .

  A. is used           B. used      C. use      D. are used

 40. — Must I finish my homework now ?

   — No , you _______ . You _______ do it this evening .

  A. mustn’t ; can      B. needn’t ; may      C. can’t ; must       D. needn’t ; must

 41. The doctor _______ the old man carefully and found something wrong with him .

  A. looked at      B. looked up     C. looked over           D. looked for

 42. The greedy inn-keeper once made the poor heroine _______ twice a day .

  A. dance     B. dances           C. danced           D. to dance

 43. The VIPs (Very Important Persons ) from 21 countries will _______ the APEC in Shanghai this autumn .

  A. hold      B. take part in    C. join      D. attend

 44. The government will _______ some new colleges for more students to receive higher education .

  A. set up    B. set out    C. put down     D. put on

 45. Computers _______ process difficult problems very , very quickly .

  A. must     B. need      C. should        D. can

 46. — Excuse me . Will you please tell me the way to the railway station ?

   — Oh , sorry ,but I don’t know . You _______ go and ask that policeman .

  A. may      B. must         C. would        D. should

 47. — Do you still remember _______ me somewhere in Beijing ?

   — Yes , of course . Two years ago .

  A. to see     B. see       C. seeing    D. saw

 48. If you have got something to ask your teacher in class , you’d better _______ .

  A. stay on your feet           B. stay away from school

  C. stay on for a bit        D. stay out so late

 49. When the headmaster came into the hall , all the students _______ to welcome him .

  A. sat down      B. went out      C. stood up      D. turned back

 50. — People now can know what is happening in the world quickly .

   — You’re right . With the help of computers , news can _______ every corner of the would .

  A. get       B. arrive     C. return    D. reach

 51. — It’s a lovely day , _______ it ?

   — Yes . Let’s go out for a walk .

  A. doesn’t       B. haven’t       C. aren’t        D. isn’t

* 52. — We can use MSN to _______ with each other on the net .

   — Really ? Will you show me how to use it ?

  A. speak        B. talk      C. say      D. tell

 53. — What does the sentence “Don’t trouble trouble till trouble _______ you .” mean ?

   — Sorry , I have to idea .

  A. trouble       B. troubles       C. troubled      D. will trouble

 54. — _______ your sweater _______ , please .

   — OK , but there is no room is this clothes bag .

  A. Put ; up       B. Put ; down    C. Put ; away     D. Put ; on

 55. — I have bought an English-Chinese dictionary .

   — When and where _______ you _______ it ?

  A. do ; buy      B. did ; buy      C. have ; bought      D. will ; buy

 56. — Let’s have a test , shall we ?

   — Not now . I don’t want to stop _______ yet .

  A. work     B. to work       C. works        D. working

 57. — What a nice garden !

   — It _______ every day .

  A. is cleaning     B. has cleaned    C. must clean     D. is cleaned

 58. — Did you work out the problem , Tom ?

   — Yes , of course . I _______ to the teacher’s .

  A. have just been         B. have just got

  C. have just come         D. have just gone

 59. — Please wait for me here . I’ll come back soon .

   — All right . We’ll _______ the library till you come back .

  A. leave         B. reach     C. stay at        D. wait for

 60. — Will you please go swimming with me ?

   — Of course . I’ll _______ .

  A. glad to           B. want         C. want to       D. be glad to

 61. — _______ do you _______ about spring ?

   — The flowers and the green trees .

  A. How ; like     B. How ; think       C. What ; think       D. What ; like

 62. This book _______ Lucy’s . Look ! Her name is on the book cover .

  A. must be       B. may be       C. can’t be      D. mustn’t be

 63. — I hear your father _______ to Japan once .

   — Yes . He _______ there last year .

  A. went ; has been     B. has been ; went     C. goes ; went       D. has been ; has been

 64. — Mike wants to know if _______ a picnic tomorrow .

   — Yes . But if it _______ , we’ll visit the museum instead .

  A. you have ; will rain         B. you will have ; will rain

  C. you will have ; rains        D. will you have ; rains

 65. Their telephone number is 7035707 . Have you _______ ?

  A. written it down            B. written down it

  C. written them down         D. written down them

 66. — I’m sorry I _______ my homework at home .

   — That’s all right . Don’t forget _______ it to school this afternoon .

  A. forget ; take       B. forget ; to bring     C. left ; to take       D. left ; to bring

 67. We usually have six lessons a day , and each of them _______ 45 minutes .

  A. last      B. lasts      C. have         D. need

 68. The children are often asked _______ loudly in the library . They must keep quiet .

  A. to speak      B. not to speak       C. don’t speak           D. not speak

 69. I’m going shopping now . I _______ home soon .

  A. return    B. will be back       C. come back    D. go back

 70. — My good friend Mike wants to be a soldier when he grows up .

   — So _______ I .

  A. do       B. am       C. will      D. should

 71. It _______ ten years since they _______ to France .

  A. was ; moved  B. was ; have moved  C. is ; have moved  D. is ; moved

 72. — Excuse me , could you tell me the way to the post office ?

   — Go along this road , and _______ the first turning on the right . Then you will find it .

  A. turn      B. take      C. make     D. walk

 73. Today , the forests have almost gone . People must _______ down too many trees .

  A. stop to cut            B. stop from cutting

  C. be stopped to cut          D. be stopped from cutting

 * 74. — I’m afraid no one will agree with you .

   — I don’t think it _______ .

  A. minds        B. matters       C. works        D. troubles

 75. — You must come back every month .

   — Yes , I _______ .

  A. will      B. must     C. should        D. can

 76. The doctor did what he could _______ that child .

  A. save      B. to save           C. saved        D. saving

 77. Mother said that cooking _______ much time every day .

  A. paid      B. spent         C. made        D. took

 78. I can’t understand _______ the boy alone .

  A. why she left          B. why did she leave

  C. why had she left           D. why she had left

 79. — Hi , Kate .

   — Hi , Mary . I _______ you were here .

  A. don’t know       B. don’t think     C. think     D. didn’t know

 80. He _______ wait until the rain _______ .

  A. won’t ; will stop           B. won’t ; stop

  C. will ; stops           D. will ; will stop

 81. Cars and buses _______ stop when the traffic lights are red .

  A. can      B. need      C. must     D. may

 82. Will you please _______ your shoes on the floor ?

  A. not to drop        B. not drop      C. don’t drop     D. not dropping

 83. Linda often _______ her homework in the evening , but this evening she _______ TV .

  A. does ; watches         B. is doing ; watches

  C. does ; is watching      D. is doing ; is watching

 84. Your daughter is very ill . Have you _______ a doctor ?

  A. sent for       B. heard from    C. paid for       D. looked after

 85. — Your coat looks nice . Is it _______ cotton ?

   — Yes . It’s _______ Shanghai .

  A. made of ; made by         B. made of ; made in

  C. made for ; made by         D. made for ; made in

 86. — So you went to see the film with Tom .

   — Yes . Bob _______ with me .

  A. won’t go     B. isn’t going     C. doesn’t go     D. wouldn’t go

 87. — Excuse me . Where ‘s the Science Museum ?

   — Take No. 3 bus and _______ at the fourth stop .

  A. get on    B. get off    C. get up    D. get to

 88. — How do you like Beijing , Mr Black ?

   — Oh , I _______ such a beautiful city .

  A. don’t visit     B. didn’t visit     C. haven’t visited     D. haven’t visited

 89. — Did Jack come for the meeting last night ?

   — No . He was so tired that he soon _______ in his room .

  A. fell behind        B. fell off        C. fell asleep     D. fell over

 90. — What do you _______ breakfast ?

   — Fresh oranges , milk , bread and eggs .

  A. cook with     B. pay for       C. have for      D. think of

 91. — Your name again ? I _______ quite catch it .

   — Federico MacAdam .

  A. didn’t        B. don’t         C. wouldn’t         D. won’t

 92. — Is Mrs. Green in ?

   — I’m afraid she isn’t . Would you like to _______ a message ?

  A. take      B. call      C. keep     D. leave

 93. If you finish reading my book , please _______ to me .

  A. give it again       B. give again it       C. give back it    D. give it back

 94. This is an old photo of mine when I _______ .

  A. have short hairs        B. had short hairs

  C. have short hair         D. had short hair

 95. This shirt is so nice , but it _______ too much .

  A. pays     B. costs     C. takes     D. spends

 96. — Can I _______ this book ?

   — Yes , but you mustn’t _______ it to othrs .

  A. lend ; borrow      B. borrow ; keep      C. borrow ; lend      D. lend ; keep

 97. When we were on holiday , we _______ too much money .

  A. spent     B. cost      C. took      D. paid

 98. — _______ to the United States ?

   — No , never , but I went to Canada a few years ago .

  A. Have you been     B. Have you gone     C. Did you go    D. Will you go

 99. _______ cross the road before the traffic lights turn green .

A. Not      B. Won’t    C. Don’t     D. Doesn’t

 

动词专练(二)

 

单项选择:

1. The no. 12 bus __________ to the Town Hall and not to the station.

A. has come             B. has been going         C. goes                  D. is going

2. Don't use that pen. It __________ smoothly .

A. didn't write    B. don't write          C. doesn't write           D. isn't write

3. If it __________, I won't go for a walk.

A. rains            B. will rain             C. rained                 D. rain

4. The child is playing while his mother __________ dinner.

A. cooked        B. cooks               C. was cooking           D. is cooking

5. He __________ in a cotton factory these day.

A. is working       B. works               C. will be working               D. has been working

6. Don't turn off the light I __________a report now.

A. have been reading    B. read                 C. am reading              D. have read

7. John __________ the first party in his life tomorrow night.

A. is given            B. is giving                  C. has given                       D. has been giving

8. My uncle __________ to see me. He'll be here soon.

A. comes             B. is coming                C. had come                D. came

9. At this moment I __________ we have a good chance of victory.

A. feel                 B. am feeling               C. felt                         D. am felt

10. My uncle never __________ a hat even in winter.

A. is wearing        B. are being worn        C. wore                      D. wears

11. By next December, I __________ fifty-five.

A. will have to be   B. will have been          C. will be being            D. shall be

12. Look at these black clouds __________.

A. It'll rain            B. It's going to rain      C. It'll be raining          D. It is to rain

13. Look out! That tree __________ fall down.

A. is going to        B. will be                    C. shall                       D. would

14. "Have you read the book I gave you?"

   "No, but __________ going to read it soon."

A. I'd be              B. I'll be                      C. I've been                 D. I'm

15. We __________ for Shanghai tonight.

A. are starting       B. starts                      C. started                    D. have started

16. I think she __________ right now.

A. reading            B. reads                      C. is reading                D. read

17. Before long, he __________ all about the matter.

A. will have forgotten    B. will forget        C. forgets                   D. forgot

18. We don't go unless you __________ soon.

A. had come         B. came                      C. has said                  D. has been saying

19. Do be quiet! I'm trying to hear what the man __________.

A. says                       B. is saying                 C. has said                  D. has been saying

20. Smith__________ his friends for money.

A. often ask                B. is often asking                C. often asks               D. has been asked

21. Twelve inches __________ one foot.

A. make               B. makes                     C. is making                D. will make

22. While Connie __________ a baseball match, her sister is typewriting a letter in her office.

A. Has watched     B. watches                  C. is watching             D. has been watching

23. James Watt __________ the steam engine  

A. was inventing    B. invented                  C. had invented            D. has invented

24. "The possibility of the flood was just reported over the radio."

"I know. I heard abut it. The river __________ the top of its bank."

A. got                   B. get                         C. gets                        D. has got

25. "Where's your uncle's home?" __________ in Boston in the past years.

A. He's lived         B. He's living               C. He lives                  D. He lived

26. I __________ him a lot during the past two weeks.

A. saw                 B. have seen                C. had seen                 D. am seeing

27. They can't leave until they __________ their work.

A. did                  B. are doing                 C. have done               D. had done

28. Will you please lend me the book when you __________ it?

A. will finish         B. have finished           C. will have finished     D. finishing

29. Is that the first time you __________ Beijing?

A. have visited      B. would visited           C. visited                    D. have been visiting

30. She has worked in this factory __________.

A. after 1968        B. in 1968                   C. since 1968              D. for 1968

31. __________ three years since i left school. Now I miss my classmate very much.

A. It was             B. It have been            C. It is                        D. It had been

32. My parents have lived here __________.

A. since 1952       B. for many years ago    C. many yeas ago        D. since 1952 ago

33. My parents have lived here __________.

A. It have been     B. It is                        C. It was                    D. That is

34. So far, she __________ her holiday very much.

A. hasn't enjoyed   B. didn't enjoy             C. doesn't enjoy           D. was not enjoy

35. "Your arm is bleeding !" "Yes, I __________ it with a knife."

A. hurt                 B. was hurting             C. have just hurt          D. had hurt

36. His grandfather __________ for thirty years.

A. died                 B. was dead                       C. has been dead          D. has died

37. My brother __________ the Youth League for two years.

A. has been in       B. has entered              C. has taken part          D. has joined

38. They will be as tall as you soon, it they __________.

A. would help growing like that                 B. keep to grow like it

C. keep growing like that                          D. will keep growing like that

39. We used to go skiing in the Michigan every winter, but __________ for the past five seasons.

A. I don't go         B. I haven't gone          C. I'm not going          D. I didn't go

40. "Have you read the book I gave you?"

"No, But __________ going to read it soon."

A. I'd be              B. I'll be                       C. I've been                 D. I'm

41. I will come when I __________ free.

A. will be             B. shall be                   C. was                        D. am

42. When I arrived in Birmingham the sun __________.

A. has been shining        B. shone              C. has shone               D. was shining

43. James has just arrived, but I didn't know he __________ until yesterday.

A. will come                B. was coming     C. has been coming      D. comes

44. "I heard you talking to somebody just now." "Oh, I __________ to myself."

A. have only talked        B. only talk    C. was only talking        D. have only been talking

45. The teacher __________ it was important to know English grammar.

A. had always been saying                 B. was always saying

C. had always had said                      D. was always said

46. As he __________ I couldn't ask him anything.

A. will already left                             B. have already left

C. had already left                             D. already leaves

47. By the end of last term, We __________ 2, 500 words.

A. had learned             B. has learned       C. has been learned      D. learned

48. When we got to the airport, we found that the plane __________.

A. had already taken off                            B. already took off

C. was already taken off                           D. was already taking off

49. As soon as John's mother __________ out, he stole some food.

A. goes                B. had gone                 C. was going               D. were going

50. The singer had lived in California before he __________ university.

A. had been sent  B. had been sending     C. was sending            D. was sent

51. The singer had lived in California before he __________ university.

A. would return    B. had return               C. will return               D. should return

52. It was December 20. In five days it would be Christmas Day. The Lord Mayor , together with overseas students, __________ to celebrate it .

A. was going         B. will go                    C. is going                  D. went

53. When I reached the station, the train __________ already __________.

A. had ... left        B. were ... leaving        C. was ... left              D. had ....been left

54. While I __________ my breakfast the morning post came.

A. had had           B. had been having       C. was having             D. have had

55. By eleven o'clock yesterday, we __________ at the airport.

A. had arrived       B. have arrived            C. shall arrive              D. arrive

56. I was hungry. I __________ nothing all day.

A. ate                  B. had eaten                       C. had been eating        D. have eaten

57. "My father will be here tomorrow." —"Oh, I thought that he __________ today."

A. was coming     B. is coming                C. will come                D. comes

58. I thought that honesty __________ the best policy.

A. was                 B. is                           C. were                      D. been

59. When I was at middle school, I knew that William Shakespeare ____________ in 1564.

A. was born                B. had been born          C. is born                    D. has born

60. He is so rich that be __________ to work.

A. hasn't been       B. haven't                    C. doesn't have            D. isn't being

 

动词专练(三)

用所给动词的正确形式填空:

1. Li Ping often __________ (read) English in the morning.

2. __________ he __________ (clean) the windows once a week.

3. The workers __________ (have) sports on the playground now.

4. How long __________ you __________ (stay) there the day before yesterday.

5. Who __________ (listen) to the music?

6. When I __________ (be) a middle school student, I often __________ (sing).

7. His parents __________(go) to the Great Wall tomorrow morning.

8. __________ they __________ (study) Japanese next term?

9. What time __________ you __________ (do) your homework everyday.

10. Look! The students __________ (clean) the classroom.

11. What _________ your after _________ (do) yesterday?

—He _________ (write) two letters.

12. There __________ (be) a football match on TV this evening.

13. My father __________ (leave) for Japan tomorrow morning.

14. Tom __________ (not listen) to the radio every morning.

15. __________ (be) there any hospitals here twenty years ago?

16. I __________ (come) to see you again before long.

17. __________ there __________ (be) an English evening next Saturday?

18. __________ your uncle __________ (have) a meeting last Friday?

19. What __________ the young Pioneers __________ (do) on the hill now?

20. They __________ (not go) fishing on Sunday.

21. How many classes __________ you __________ (have) every day.

22. It's seven in the evening, Tom's family __________ (watch) TV.

23. He __________ (join) the army in 1985. He __________ (be) still in the army how.

24. I __________ (visit) my friend next Sunday.

25. If it snows tomorrow, we __________ (play) with snow.

26. I __________ (make) a lot of mistakes in my test yesterday.

27. __________ it __________ (snow) outside now? —No, it __________.

28. Where __________ they __________ (live)? They __________ (live) in Shanghai.

29. If it __________ (rain) this morning, we won't go shopping.

30. Listen! Who _________(sing)in the next room?

31. The teacher _________(not teach)us a Chinese song,he ________(teach)us an English song two days ago.

32. If I am free this evening,I ________(help)you with your maths.     

33. ________you ________(be)there tomorrow? No,I ________.

34. Where _________(be)your parents last year? They ________(be)in Xi'an.

35. Why _______ they _______(go)to the library after school yesterday? Because they _________(want)to borrow some books.

36. What _______ you _______(do)these days?

37. Don't make a noise. Grandma _________(sleep).

38. Sometimes he _________(help)his mother with the housework.

39. Please write to us as soon as you _________(get)there.

40. We ________(show)the foreign friends around Beijing when they get here.

41. We'll wait till you _______(make)up your mind.

42. They ______ just _______(talk)about you.

43. Where _____he ______(be)? He _________(be)to the bank.

44. ______ you______(visit)the Science Museum? ---Yes,I________.

45. ______she ______(tell)you the good news? ---No,she _______.

46. How long _______ your mother _______(teach)English in this school? ---For ten years.

47. We _______ already _______(draw)five pictures.

48. My grandson ______________(be)ill for a week.

49. ________ the train _________(arrive)?---No,not yet.

50. Our physics teacher ____________________(not come)to work today,because he is ill.

51. My brother ________(make) o many American friends since he went there two years ago.

52. She _______(work)in a factory for three years before she went to college.

53. Mr. Brown _______________(live)in London for ten years by the end of last month.

54. How many English words _________ you _________(learn)by the end of last term?

55. ______ they _______(pick)all the apples before the farmer got there?

56. I didn't return the book to the library,because I _________(not finish)reading it.

57. The boy said that he ___________(not break)the window.

58. Jack said that he ___________ (not go) over his lessons yet.

59. John told me that he ___________ (fly) to Japan next Wednesday.

60. Did she say when she ___________ (be) back tomorrow?

61. The head master said he ___________ (meet) some foreigners at the station soon.

62. I wondered if our team ___________ (win) this evening.

63. He said he ___________ (not make) the same mistakes again.

63. He said he ___________ (not make) the same mistakes again.

64. We ___________ (have) a meeting at that time.

65. Tom ___________ (not have) breakfast yesterday morning.

66. Did he know he ___________ (have) an English lest the next day?

67. ___________ your father ___________ (go) to work by bike every day?

68. Mr Wang ___________ (teach) us maths since 1990

69. They will have a trip to the Great Wall if it ___________ (not rain) next Sunday.

70. When I got home my grandmother ___________(make)cakes

71. I ___________ (give) the note to him as soon as school is over.

72. The English song ___________ (teach) now over the radio.

73. English ___________ (speak) all over the world.

74. The Great Green Wall must ___________ (build) in the world.

75. Can the report ___________ (write)in English?

76. The mountain will ___________ (cover) with the trees in a few years.

77. The young trees must ___________ (tie) to the stick to keep it straight.

78. So far, many man-made satellites have ___________ (send) up into space.

79. English ___________ (speak) in Canada.

80. Tennis ___________ (invent) a hundred years ago.

81. It ___________ (snow) hard now. We'd better ___________ (not go) home right now.

82. These exercises must ___________ (do) by yourself.

83. Our teacher told us time ___________ (be) life.

84. We ___________ (not see) each other since he ___________ (leave) here.

85. ___________you ever ___________(ride) a horse before?

86. Miss Green ___________(be) in China for 6 years.

87. We ___________ never ___________ (be) to Hawaii.

88. You'd better try to give up ___________ (smoke). It's too bad to your health.

89. Who is doing well in ___________ (describe) things?

90. Have you finished ___________ (read) the book?

91. Have you saw someone ___________ (ski) before?

92. Can a shark stop ___________ (swim)? —No, It can't

93. You'd better try ___________ (do) it by yourself.

94. The students kept ___________(talk)about the football match.

95. I had a computer lessons first. Then I went on ___________ (have) tennis lessons.

96. He hopes ___________ (see) the famous football player as soon as possible.

97. The boy kept ___________ (ask) strange questions to his teacher, it made the teacher unhappy.

98. Edison enjoyed ___________ (try) his new ideas.

99. He asked me ___________ (speak) loudly.

100. Students must study hard ___________ (make) our country strong.

101. The policeman made him ___________ (stand) in the rain for half an hour.

102. Would you like something nice ___________ (eat)

103. I can't decide which sweater ___________ (choose)

104. He hasn't decided whether choose (tell) the truth.

105. He told me where ___________ (buy) a computer.

106. Will you please ___________ (not talk) in the reading room.

107. I have a lot of work ___________ (do).

108. Why not ___________ (come) a little earlier?

109. I'm sorry ___________ (hear) that.

110. When did you finish ___________ (pack) ?

111. ___________ (talk) with her is a great pleasure.

112. English is not so easy ___________ (learn) well.

113. When makes him ___________ (think) I am a scientist.

114. I forgot ___________ (bring) my textbook with me.

115. Last night I heard Mike ___________ (cry) in the room.

116. My idea is ___________ (have) a meeting at once.

117. At night, the robot watched him _________ (sleep). It knew everything about Mr. Mott.

118. In the country, he can hear birds ___________ (sing) and sheep ___________ (bleat)

119. My job is ___________ (feed) the animals.

120. In about 600 years, we will hardly have enough space _________ (stand) in on the earth.

121. Forest help to keep water from ___________ (run) away.

122. He printer is used for ___________ (print) documents.

123. He is busy ___________ (write) his composition.

124. The film is worth ___________ (see).

125. They prefer to ___________(stay) at home rather than ___________ (play) basketball.

126. Your opinion is worth ___________ (consider).

127. Ed starts ___________ (carry) the bag, but trips over his shoes.

128. We are going to have lots of fun _________ (hike) and _________ (eat) a new kind fruit.

129. Are you good at ___________ (read) maps?

130. Mary heard her father ___________ (say) he would set off the next week.

131. Do you enjoy ___________ (live) here?

132. My father likes ___________ (read) newspaper in the evening.

133. There is nothing ___________ (worry) about.

134. A computer tells the robot what ___________ (do).

135. He always tells us how ___________ (learn) English well.

136. It took me about an hour ___________ (go) to work by bus.

137. The box is too heavy ___________ (carry).

138. Cody is a good dog. He likes ___________ (follow) people.

139. They want ___________ (take) some fruit with them.

140. My father often tells me ___________ (not swim) in the river because it's over 4 metres deep.

141. Ann had no time ___________ (open) these presents.

142. Let the boy ___________ (do) it by himself.

143. When I saw him, he was busy ___________ (read) a new

 

动词练习参考答案

动词专练(一)

 1. A      2. B    3. D    4. A    5. D    6. C    7. C    8. B    9. B

 10. D     11. A   12. D   13. C   14. D   15. B    16. C   17. D   18. A

 19. D     20. C   21. A   22. C   23. C   24. B    25. B    26. B    27. A

 28. B     29. C   30. C   31. B    32. A   33. B    34. B    35. B    36. C

 37. D     38. C   39. A   40. B    41. C   42. A   43. D   44. A   45. D

 46. A     47. C   48. A   49. C   50. D   51. D   52. B    53. B    54. C

 55. B     56. D   57. D   58. A   59. C   60. D   61. D   62. A   63. B

 64. C     65. A   66. D   67. B    68. B    69. B    70. A   71. D   72. B

 73. D     74. B    75. A   76. B    77. D   78. A   79. D   80. C   81. C

 82. B     83. C   84. A   85. B    86. D   87. B    88. C   89. C   90. C

 91. A     92. D   93. D   94. D   95. B    96. C   97. A   98. A   99. C

动词专练(二)

1—5 C C A D A 6—10 C B B A D

11—15 D B A D A 16—20 C B D B C

21—25 B C B D A 26—30 B C B C C

31—35 C A B A C 36—40 C A C B D

41—45 D D B C B 46—50 C A A B D

51—55 A A A C A 56—60 B A B A C

动词专练(三)

1. reads 2. Does, clean 3. are having 4. did, stay 5. is listening

6. was, sang 7. will go 8. Will, study 9. do, do 10. are cleaning

11. did, do, wrote 12. will be 13. is leaving 14. doesn't listen

15. Were 16. will come / is coming 17. Will, be 18. Did, have

19. are, doing 20. don't go 21. do, have 22. are watching 23. joined, is

24. will visit 25. will play 26. made 27. Is, snowing 28. do, live, live

29. rains 30. is singing 31. hasn't taught 32. will help 33. Will, be

34. were, were 35. did, go 36. are, doing 37. is sleeping

38. helps 39. get 40. will show 41. make 42. have talked

43. has, been 44. Have, visited, have 45. Has, told, hasn't

46. have, drawn 48. has been 49. Has, arrived 50. hasn't come

51. has made 52. had worked 53. had lived 54. had, learned 55. Had picked

56. hadn't finished 57. hadn't 58. hadn't gone 59. would fly

60. would be 61. would meet 62. would win 63. wouldn't make

64. were having 65. didn't have 66. would have 67. Does, go 68. has taught

69. doesn't rain 70. was making 71. will give 72. will give

73. is spoken 74. be built 75. be written 76. be covered

77. be tied 78. been sent 79. is spoken 80. was invented 81. is snowing, not go

82. be done 83. is 84. haven't seen, left 85. Have, ridden

86. has been 87. have, been 88. smoking 89. describing

90. reading 91. ski 92. swimming 93. to do 94. talking

95. to have 96. to see 97. asking 98. trying 99. to speak

100. to make 101. stand 102 to eat 103. to choose

104. to tell 105. to buy 106. not talk 107. to do

108. come 109. to hear 110. packing 111. Talking

112. to learn 113. think 114. to bring 115. cry

116. to have 117. sleep 118. singing 119. to feed

120. to stand 121. running 122. printing 123. writing

124. seeing 125. stay, play 126. considering 127. to carry

128. hiking, eating 129. reading 130. saying 131. living

132. reading 133. to worry 134. to do 135. to learn

136. to go 137. to carry 138. following 139. to take

140. not to swim 141. to open 142. do 143. reading

主谓一致专练

1.B          2.A         3.D         4.A         5.C         6.B          7.B          8.B         9.B          10.B

11.B        12.A        13.D       14.A        15.C        16.B        17.B        18.B        19.B        20.B

 


  评论这张
 
阅读(70)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017